VALİDE MALHATUN ANAOKULUNDAN KAYDI SİLİNEN 54 AY VE ÜZERİ ÇOCUKLARIN KAYDININ TEKRAR YAPILMASI HAKK.
25.08.2017

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 54 ay ve üzeri çocukların sadece Milli Eğitime bağlı okul öncesi kurumlarda okullaştırılmasına yönelik programı sebebiyle Üniversitemiz Valide Malhatun Anaokulu-Gündüz Bakım Evi’nden 54 ay ve üzeri çocukların kaydı silinmiştir.

Bakanlığın söz konusu yasal düzenlemeyi henüz yürürlüğe koymaması ve Üniversitemize 54 ay ve üzeri çocukların kaydının tekrar yapılabileceğine yönelik gönderdiği yazıya istinaden, 54 ay ve üzeri olup da Üniversitemiz Valide Malhatun Anaokulu-Gündüz Bakım Evi’nden kaydı silinen çocukların 15 Eylül 2017 tarihine kadar tekrar kayıtları yapılacaktır. İlgili yazılar duyuru ekindedir.

Rektörlük Oluru

İl Milli Eğitim Müd. Yazısı