Valide Mal Hatun Anaokulu Kayıt Duyurusu
10.05.2022

2022-2023 eğitim öğretim yılı kayıt planlaması çerçevesinde başvuru sayısının belirlenmesi, başvuru, kontejan işlemlerinin etkin, etkili ve verimli yürütülebilmesi ve kayıt işlemlerinin aksama yaşanmadan yapılabilmesi amacıyla Üniversitemiz personelinden velisi bulunduğu öğrencisini 2022-2023 eğitim öğretim yılında Valide Malhatun Anaokulu'na  kayıt yaptırmak isteyenlerin aday başvuruları 9 Mayıs 2022- 10 Haziran 2022 tarihleri arasında alınacaktır. 2022-2023 yılı için;

2016 Ekim - Kasım - Aralık doğumlular

2017 yılının tamamı

2018 yılının tamamı

2019 Eylül ayı dahil (Ekim - Kasım - Aralık doğumlulara kayıt yapılamaz.) olanlar kayda hak kazanmış olacaktır.

Bu itibarla; velilerin aday başvurularını Valide Malhatun Anaokulu'na belirtilen tarihte mesai bitimine kadar yapması gerekmektedir. Kesin kayıt hakkı kazananlar 17 Haziran 2022 tarihinde Valide Malhatun Anaokulu'ndan aranacaktır. Kesin kayıt hakkı kazanan velilerin 20-30 Haziran 2022 tarihleri arasında Valide Malhatun Anaokulu idaresinden kesin kayıt formlarını alarak doldurup teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarihler dışında işlem yapılmayacaktır. Kesin kayıtlar bizzat öğrenci velisi tarafından yapılacaktır. Kayıt işlemleri Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Yönetmeliğine göre yapılmaktadır. Tüm kayıt  formları Valide Malhatun Anaokulu'ndan verilecektir. Üniversitemiz personeli personel görev yeri belgelerini ya da personel kimlik kartı fotokopilerini başvurularına ekleyeceklerdir.