24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Etkinlik Tarihi: 01 Aralık 2017 15:21

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet ÇABUK, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ekrem BUDAK, Anaokulumuzda görev yapan öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlamak için okulumuza ziyarette bulundular.

Rektör yardımcısı Prof. Dr. Ahmet ÇABUK öğretmenlik mesleğinin en fedakâr mesleklerden biri olduğunu, çocukların tüm sorumluluklarını almanın zor olduğunu, kendini ifade edebilen çocuklar yetiştirebilmenin önemli olduğunu belirterek özverili çalışmalarından dolayı tüm öğretmenlerimize teşekkürlerini sundu. Sağlık, Kültür Spor Daire Başkanı Ekrem BUDAK bu anlamlı ve özel günde bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, öğretmenlerin özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı tüm öğretmenlere ve çalışanlara teşekkürlerini sundu. Program pasta kesimi ve kutlama ile son buldu.