Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Sıkça Sorulan Sorular

1.Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetlerinden kimler yararlanır?

• Üniversitemiz öğrencileri, akademik ve idari personeli ücretsiz olarak yaralanmaktadır.

2.Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi Nerede?

• Üniversitemizin Meşelik Kampüsünde, Mediko Sosyal Binası içerisinde yer almaktadır.

3.Yapılan Görüşmeler Başkaları İle Paylaşılıyor Mu?

• Görüşmelerde gizlilik esastır, görüşmeler hiçbir şekilde kayıt altına alınmaz. Psikolojik Danışma Ve Rehberlik Merkezinde, bilgi ve kayıtların saklanması, yok edilmesi gerektiği durumlarda etik kurallara uygun davranılır.
  • Sadece kendinize ya da bir başkasına zarar verebileceğinize ilişkin bir izlenim oluşursa bu durum yetkili mercilerle paylaşılır.

4.Nasıl Randevu Alabilirim?

• Uzm.  Klinik Psikolog Yelda Çakır Cengiz’e 02222393750/1322 dâhili numaradan ya da    psikolojikdestek@ogu.edu.tr mail adresinden ulaşarak randevu alabilirsiniz.